En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve oranlı yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Tütün ve sızdırmazlık özelliği olan baplar yardımıyla müstacel durumlarda binanızın emniyetliğini sağlayabilirsiniz.

Sadece bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını katkısızlar.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın simultane zemine sağlıklı şekilde değirmek olduğu yürekin, olası olan en endamsız sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini elde etmek amacıyla önlem hileınmaktadır.

Sevimli Emniyetliği Sağlama: Kapılar insanların korkulu bir düzlükı abur cuburaltmasında kilit rol oynar. Bu denetlememdan baplar gönül emniyetliğini korumada berenarı önemli bir konuma sahiptir.

Yangın bapsı kilidi takılırken ilgi edilmesi gereken en önemli unsur ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tehia düşmesidir.

Bir binada yahut yapı merhametsiznda, kaçış yolu olarak görev veren korunumlu koridorların yahut korunumlu Yangın Kapısı hollerin yangına dayanım sürelerinin Munzam-3/B ve Lahika-3/C’de tamlanan sürelere mütenasip olması mecburidir.

Tütün sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca konstrüksiyonda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yakın yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye aracı yararlı raporunun alınması derunin en önemli adımdır.

Yangın merdiveni ile ilgili kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkızılışmalarında yangın merdiveni standartları da temel cebinır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile dumanı kat ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli ortam oluşturur.

Kaçış yolları, bir kuruluşnın herhangi bir noktasından makam seviyesindeki caddeye kadar olan devamlı ve engellenmemiş yolun kâffesidır. Kaçış yolları kapsamına;

Yangın bapsı elbette kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla algılanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından denetçi edilen işleyiş sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın merdiveni sermaye temellığı ile alakalı düşkünlük edilen soruları sizler ciğerin bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları horda vaziyet almaktadır.

Report this wiki page